Секрет приготування соковитої підчеревини: простий рецепт від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук поділилась секретом приготування підчеревини в рукаві для запікання - страва, яка поєднує простоту приготування і неперевершений аромат.
Як приготувати грудинку, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Для приготування потрібно:
- Підчеревина або грудинка – 1 кг;
- Сіль – 2 ч.л.;
- Гірчиця – 2 ч.л.;
- Часник – 5-7 зубчиків;
- Суміш італійських трав – 2 ч.л.
Рецепт дуже простий: м’ясистий шматок підчеревини потрібно проколоти ножем для кращого проникнення спецій. Потім змішати сіль, гірчицю, часник і трави, натерти цією сумішшю м’ясо, особливо не забуваючи про проколи. Після цього підчеревину слід покласти в рукав для запікання і випікати в духовці при 190 градусах близько 1,5 години. Дати м’ясу охолонути в духовці, а далі – покласти його в холодильник на кілька годин або на ніч. Перед подачею нарізати тонкими скибочками.
Читайте також:
- Отримаєте гарний врожай: чим підживити полуницю одразу після зими
- Рецепт сирних коржиків від луцької фудблогерки: ніжна випічка, що нагадує дитинство
- Голландська технологія вирощування картоплі: як отримати до 2 кг бульб з куща