Секрет приготування соковитої підчеревини: простий рецепт від луцької фудблогерки

Запечена підчеревина в рукаві – простий рецепт для соковитої страви

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук поділилась секретом приготування підчеревини в рукаві для запікання - страва, яка поєднує простоту приготування і неперевершений аромат.

Як приготувати грудинку, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

Для приготування потрібно:

  • Підчеревина або грудинка – 1 кг;
  • Сіль – 2 ч.л.;
  • Гірчиця – 2 ч.л.;
  • Часник – 5-7 зубчиків;
  • Суміш італійських трав – 2 ч.л.

Рецепт дуже простий: м’ясистий шматок підчеревини потрібно проколоти ножем для кращого проникнення спецій. Потім змішати сіль, гірчицю, часник і трави, натерти цією сумішшю м’ясо, особливо не забуваючи про проколи. Після цього підчеревину слід покласти в рукав для запікання і випікати в духовці при 190 градусах близько 1,5 години. Дати м’ясу охолонути в духовці, а далі – покласти його в холодильник на кілька годин або на ніч. Перед подачею нарізати тонкими скибочками.

Читайте також:

Можливо зацікавить