Пухкі яблучні панкейки за 10 хвилин: ідеальний осінній сніданок, який підкорює з першого шматочка
                            Яблука — чудовий інгредієнт для ситного та ароматного сніданку. Спробуйте приготувати панкейки — ніжні, повітряні млинці з легкою фруктовою ноткою. Вони готуються всього за кілька хвилин і стануть ідеальним початком дня.
ТСН підготував рецепт яблучних панкейків на кефірі.
Інгредієнти:
- 1 яблуко
 - 1 яйце
 - 1 ст. л. цукру
 - 100 мл теплого кефіру
 - 0,5 ч. л. соди
 - 4 ст. л. борошна
 - кориця
 
Приготування
Яйце поєднуємо з цукром. Збиваємо доти, доки цукор не розтане. Додаємо теплий кефір і соду. Гарно перемішуємо.
Всипаємо до яєчно-кефірної маси борошно. Натираємо на дрібній терті яблуко. Додаємо до всієї маси, перемішуючи до однорідності. Смажимо на добре розігрітій сковорідці на слабкому вогні.
Читайте також:
- Найпростіший яблучний пиріг без тіста: рецепт, який завжди вдається
 - Смачніше, ніж магазинне: приготуйте згущене молоко всього з 4 інгредієнтів
 - Ніжний яблучний пиріг з кремом — десерт, який замінить торт