Смачна тушонка зі свинини в духовці: найкраща закрутка на період блекаутів

М'ясна тушонка в домашніх умовах

Пропонуємо приготувати на зиму смачну заготовку - тушонку зі свинини. Така закуска підійде до багатьох страв і точно стане в нагоді у період блекаутів.

Рецепт смачної тушонки зі свинини, - пише Смачно 24.

Таку тушонку можна їсти холодною зі звичайним хлібом. Також її можна підігріти та подати з гарніром, наприклад, з картоплею.

Тушонка зі свинини

Час: 1 година

Порцій: 2

Інгредієнти на 1 банку:

  • 400 грамів свинини;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1 лавровий листок;
  • 4 горошинки чорного перцю.

Приготування:

  1. Викладіть у велику миску м'ясо. Залийте водою с дрібкою соди з метою дезінфекції. Залиште на 2 години, а потім промийте у проточній воді.
  2. М'ясо поріжте на шматки 3 – 4 сантиметри. Посоліть і добре перемішайте.
  3. Складіть свинину в банки, щільно їх наповнивши. Залиште приблизно 2 сантиметри від країв банки.
  4. Покладіть в кожну банку по лавровому листочку та перець горошком.
  5. Нещільно закрийте банки кришками і відправте у попередньо не розігріту духовку тушкуватися.
  6. Готуйте тушонку при температурі 150 градусів 3 години з моменту закипання.

Вийміть банки з духовки та закрийте їх герметично кришками.

Читайте також:

Можливо зацікавить