Хрустке печиво з манки: бюджетний і швидкий рецепт до чаю
Бюджетна домашня випічка може бути не лише простою, а й справді смачною. Печиво з манки — швидкий варіант до чаю, який готується з мінімуму інгредієнтів, але виходить хрустким і ароматним.
Про це пише ТСН.
Інгредієнти
- пшеничне борошно - 130 г
- манна крупа - 150 г
- яйця курячі - 2 шт.
- вершкове масло - 90 г
- цукор - 90 г
- апельсинова цедра -15 г
- сіль
Збийте міксером яйця з цукром і сіллю до пишної маси. У миску викладіть м’яке вершкове масло, додайте просіяне борошно, манну крупу, апельсинову цедру та перемішайте. Влийте збиті яйця, замісіть тісто, скачайте його в кулю, загорніть у харчову плівку та відправте в холодильник на одну годину.
З тіста сформуйте кульки, трохи притисніть їх долонею і викладіть на деко, застелене пергаментним папером. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.Поради:
За бажанням печиво можна прикрасити горішками.
Читайте також:
- Пишні панкейки за 10 хвилин: простий рецепт ідеального сніданку
- Чи можна їсти шкірку від сала: користь і приховані ризики
- Не борошно і не манка: що додати в сирники, щоб вони були ніжні й не сухі