Яблучний пиріг за 15 хвилин: простий рецепт, який виручить під час відключень світла

Яблучний пиріг за 15 хвилин: простий рецепт, який виручить під час відключень світла

Швидкі рецепти нині актуальні як ніколи — особливо коли світло вмикають лише на кілька годин і потрібно встигнути все. Та навіть у таких умовах не обов’язково відмовлятися від улюблених десертів.

Портал Beszamel ділиться рецептом простого й дуже швидкого яблучного пирога, який дозволить мати щось смачне до чаю без зайвих зусиль, пише 24 канал.

Як зробити швидкий яблучний пиріг у лаваші?

Інгредієнти:

  • 800 грамів яблук;
  • 5 яєць;
  • 150 грамів цукру;
  • 50 грамів вершкового масла;
  • 200 грамів сметани;
  • 50 грамів цукрової пудри;
  • 1 лаваш;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:

Якщо яблука молоді, то шкірку можна залишити. Наріжте плоди тонкими скибками. На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте цукор і прогрівайте кілька хвилин, помішуючи.

Висипте яблука й тушкуйте близько 5 хвилин, щоб вони стали м’якими, але не розварилися. Форму змастіть маслом. Лаваш наріжте квадратами, частину викладіть на дно.

Додайте яблучну начинку та накрийте другим шаром лаваша. Яйця збийте зі сметаною, цукр\ овою пудрою та ванільним цукром. Залийте пиріг отриманою масою.

Випікайте при 180 – 200 градусах приблизно 10 – 15 хвилин, доки верх не підрум’яниться й заливка не застигне.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Цвіте навіть узимку: натуральний кухонний стимулятор, який змушує фіалки рясно квітнути

Цвіте навіть узимку: натуральний кухонний стимулятор, який змушує фіалки рясно квітнути

Баскський чізкейк з кисломолочного сиру: найкращий рецепт того самого десерту

Баскський чізкейк з кисломолочного сиру: найкращий рецепт того самого десерту

Гліцерин, оцет і дві ложки «таємного» інгредієнту: як раз і назавжди позбутися конденсату на вікнах

Гліцерин, оцет і дві ложки «таємного» інгредієнту: як раз і назавжди позбутися конденсату на вікнах

Як зробити, щоб калачики цвіли постійно: підживіть цим копійчаним добривом — і вазон покриється безліччю квітів

Як зробити, щоб калачики цвіли постійно: підживіть цим копійчаним добривом — і вазон покриється безліччю квітів

Чи справді вершкове масло шкідливе: кому його їсти не можна

Чи справді вершкове масло шкідливе: кому його їсти не можна

Сковорідка сяятиме як нова через кілька хвилин: «чарівні» методи без хімії, про які ви не знали

Сковорідка сяятиме як нова через кілька хвилин: «чарівні» методи без хімії, про які ви не знали

Рецепт шоколадного бісквіта, який завжди виходить: склянка цукру, склянка борошна і 4 яйця

Рецепт шоколадного бісквіта, який завжди виходить: склянка цукру, склянка борошна і 4 яйця

Чи безпечно пити кип’ячену воду, яка постояла: що кажуть фахівці

Чи безпечно пити кип’ячену воду, яка постояла: що кажуть фахівці

Що робити, щоб кури несли багато яєць узимку: ці поради точно допоможуть

Що робити, щоб кури несли багато яєць узимку: ці поради точно допоможуть