Медовий рулет з яблуками — ароматний десерт, який завжди вдається
Медовий рулет з яблуками — швидкий і простий десерт: бісквіт випікається одразу з начинкою. Ніжний медовий смак і соковиті яблука створюють ідеальне поєднання.
Про це пише ТСН.
Інгредієнти:
- борошно пшеничне — 200 г;
- яйця курячі — 3 шт.;
- цукор — 80 г;
- вершкове масло — 100 г;
- мед — 2 ст л.;
- сода — 0,5 ч. л.;
- сіль — дрібка.
Для начинки:
- яблука — 4 шт.;
- цукор — 2 ст л.
Приготування:
У каструлю викладіть мед, соду, поставте на слабкий вогонь і нагрівайте, постійно перемішуючи, до бурштинового кольору. Трохи остудіть.
У мисці з’єднайте яйця, цукор, сіль, перемішайте і збийте віничком, додайте розтоплене вершкове масло, потім влийте медову масу, додайте борошно і перемішайте.
Яблука помийте, почистьте, видаліть серцевину, натріть на велику тертку, додайте цукор, перемішайте і викладіть рівномірним шаром на деко, застелене пергаментним папером, і залийте тістом.
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 18-20 хвилин.
Готовий корж накрийте листом пергаменту й акуратно переверніть. Пергамент зніміть і скрутіть корж у рулет. Загорніть рулет у цей лист пергаменту та накрийте рушником до охолодження.
Читайте також:
- Пляцок «Вишиванка»: легендарний десерт за перевіреним рецептом
- Хрусткі рулетики з яблуками: простий рецепт, який рятує під час відключень світла
- Молочні коржики за 10 хвилин: ніжне печиво, як у дитинстві