Неймовірно смачні та прості в приготуванні: рецепт галет від луцької фудблогерки

Неймовірно смачні та прості в приготуванні: рецепт галет від луцької фудблогерки

Лучанка Юлія Віліч поділилась рецептом двох неймовірно смачні та прості у приготуванні галети на розсипчастому пісочному тісті.

 Як приготувати десерт дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».

За словами блогерки, вони неймовірно смачні та прості в приготуванні.

Тісто (2 пироги)

  • 150г вершкового масла кімнатної температури;
  • 150г сметани (будь-яка жирність);
  • 330г борошна;
  • 1ч.л розпушувача;
  • 1/4ч.л солі.

Масло збиваємо впродовж 2-3хв. Додаємо сметану кімнатної температури, перемішуємо міксером до однорідності. У кілька прийомів вводимо просіяні борошно, розпушувач + сіль. Замішуємо тісто ложкою, потім руками. Ховаємо під харчову плівку, відправляємо в холодильник на 40хв. Ділимо тісто на дві частини.

Солена начинка:

  • 100г грибів (у мене шампіньйони);
  • пів невеликої цибулини;
  • 3 середні помідорки;
  • 70г натертого сиру.

Розкатати тонко тісто, але не надто. Викласти піджарені гриби, цибулю, трохи сиру. Далі по колу викласти шматочки помідорів, засипати все сиром. Скласти пиріг.

Неймовірно смачні та прості в приготуванні: рецепт галет від луцької фудблогерки

Солодка начинка:

  • 3-4 середні сливи;
  • 10г кукурудзяного крохмалю + 20г цукру;
  • 1/4ч.л меленої кориці + 1ст.л цукру;
  • 5г розтопленого вершкового масла.

Розкатати другу частину тіста. Присипати сумішшю крохмалю та цукру. Викласти по колу сливи. Змастити них маслом і присипати сумішшю кориці та цукру. Згорнути пиріг.

Випікаємо галети при 180 градусах 27-30хв.

Неймовірно смачні та прості в приготуванні: рецепт галет від луцької фудблогерки

«Можна не чекати доки охолонуть, бо дуже смачні», - каже Юлія.

Нагадаємо, нещодавно Юлія Віліч взяла участь у новому сезоні «МастерШеф». На кастингу дівчина приготувала качину грудку. Суддям не сподобалась страва лучанки, тож до наступного етапу їй не вдалося пройти.

Читайте також:

Можливо зацікавить