Ароматні яблучні млинці — простий рецепт для теплого сніданку

Ароматні яблучні млинці  — простий рецепт для теплого сніданку

Яблучні млинці — це простий і смачний варіант сніданку, який готується за лічені хвилини. Завдяки додаванню яблук прямо в тісто млинці виходять особливо ароматними й ніжними.

Про це пише ТСН.

Вам знадобляться борошно, молоко, яйця, цукор, олія і яблука. Подайте млинці з медом, сметаною або варенням.

Інгредієнти

  • молоко -100 мл
  • борошно пшеничне -180 г
  • яйце куряче - 2 шт.
  • яблуко - 2 шт.
  • цукор - 2 ст. л.
  • олія - 2 ст. л.
  • сіль - щіпка

Яблука очистьте від шкірки та серцевини. Натріть на великій тертці.

В мисці з'єднайте яйця, цукор, сіль і збийте віничком. Влийте тепле молоко, олію та всипайте частинами борошно, безперервно перемішуючи тісто. Додайте яблука і за допомогою занурювального блендера збийте тісто до однорідності. Залиште на 10 хвилин.

Розігрійте сковороду, змастіть олією. Налийте до неї ополоником тісто і розподіліть його по всій поверхні. Випікайте на середньому вогні з двох боків до золотавого кольору.

Поради:

  • В тісто можна додати ванільний цукор або корицю.
  • Молоко використовуйте будь-якої жирності.

Читайте також:

Можливо зацікавить