Ароматні яблучні млинці — простий рецепт для теплого сніданку
Яблучні млинці — це простий і смачний варіант сніданку, який готується за лічені хвилини. Завдяки додаванню яблук прямо в тісто млинці виходять особливо ароматними й ніжними.
Про це пише ТСН.
Вам знадобляться борошно, молоко, яйця, цукор, олія і яблука. Подайте млинці з медом, сметаною або варенням.
Інгредієнти
- молоко -100 мл
- борошно пшеничне -180 г
- яйце куряче - 2 шт.
- яблуко - 2 шт.
- цукор - 2 ст. л.
- олія - 2 ст. л.
- сіль - щіпка
Яблука очистьте від шкірки та серцевини. Натріть на великій тертці.
В мисці з'єднайте яйця, цукор, сіль і збийте віничком. Влийте тепле молоко, олію та всипайте частинами борошно, безперервно перемішуючи тісто. Додайте яблука і за допомогою занурювального блендера збийте тісто до однорідності. Залиште на 10 хвилин.
Розігрійте сковороду, змастіть олією. Налийте до неї ополоником тісто і розподіліть його по всій поверхні. Випікайте на середньому вогні з двох боків до золотавого кольору.
Поради:
- В тісто можна додати ванільний цукор або корицю.
- Молоко використовуйте будь-якої жирності.
Читайте також:
- Яблучний пиріг на сковороді за 20 хвилин — ніжний та ароматний десерт без духовки
- Ідеальна шарлотка з доступних інгредієнтів: простий рецепт повітряного яблучного пирога
- Яблук більше, ніж тіста: рецепт пухкого осіннього пирога на кефірі, який завжди вдається